Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Яреськівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21048784) був реорганізований і увійшов до складу Шишацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Відбудеться сесія.

30 листопада  2017 року в приміщенні Яреськівської сільської ради о 15.00 годин  відбудеться двадцять четверта позачергова сесія  сьомого з порядком денним:

  1. Затвердження Програм Яреськівської сільської ради на 2018- 2022 роки.
  2. Про виділення субвенції  відділу освіти, молоді, спорту та культури Шишацької РДА для придбання побутової витяжки для облаштування  шкільного  приміщення Опорного закладу «Яреськівська  ЗОШ  Ι-ΙΙΙ ступенів ім. Ф.П. Борідька». (900,00 грн.)
  3. Про виділення субвенції Шишацькій селищній раді для Центру ПМСД Шишацької селищної ради на придбання  двох ноутбуків та двох принтерів для Яреськівської АЗПСМ. (27 330,00 грн.)
  4. Про надання дозволу та виділення коштів Яреськівській сільській раді на придбання бесідок для облаштування місць відпочинку мешканців.( 30 000,00 грн.)
  5. Розгляд заяв та клопотань, що надійшли до Яреськівської сільської ради.

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *