Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Яреськівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21048784) був реорганізований і увійшов до складу Шишацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Шановні депутати!

4 липня 2017 року о 14:00 відбудеться двадцята сесія 7 скликання, у приміщенні Яреськівської сільської ради

Порядок денний:

  1. Про встановлення місцевих податків на 2018 рік.
  2. Про виділення коштів на проведення ремонту в приміщенні бібліотеки в селі Яреськи вулиця Козацький шлях,48.
  3. Про виділення коштів на ямковий ремонт автомобільної дороги сполученням Яреськи – Соснівка.
  4. Про виділення коштів на придбання  металевих лавочок з дерев'яним сидінням  для благоустрою населених пунктів Яреськівської сільської ради.
  5. Коригування кошторису на ремонт приміщення Яреськівської дільничної лікарні.
  6. Про виділення коштів на святкування Дня Громади.
  7. Про виділення коштів на судові витрати.
  8. Про виділення коштів на встановлення Програми ІС Про.
  9. Про виділення коштів на  виконання робіт в приміщенні Яреськівської сільської ради за приписом Шишацького районного сектору головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Полтавській області.(реконструкція металевих решіток на вікнах, кріплення для вогнегасників)
  10. Про виділення коштів на проведення вогнегасної обробки дерев'яних конструкцій даху будівлі Яреськівської сільської ради вогнегасним розчином за приписом Шишацького районного сектору головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Полтавській області.
  11. Про виділення коштів на технічне обслуговування електричних мереж.
  12. Про виділення субвенції Шишацькому відділу освіти, молоді, спорту та культури Шишацької РДА для заміни вікон та дверей в Яреськівській ЗОШ.
  13. Про виділення субвенції Шишацькому відділу освіти, молоді, спорту та культури Шишацької РДА для ремонту житлової квартири в Яреськівській ЗОШ.
  14. Про виділення субвенції Шишацькому відділу освіти, молоді, спорту та культури Шишацької РДА для Яреськівського СБК на придбання  екрану та мультимедійного проектора.
  15. Про виділення коштів КП «Яреськівський ККП» для проведення поточного ремонту водогону в селі Яреськи по вулиці Липовій.
  16. Про виділення субвенції Шишацькій районній раді на утримання інфекційного відділення Шишацької ЦРЛ в селі Яреськи
  17. Про  збільшення фонду оплати праці згідно постанови КМУ від 24.05.2017 року № 353 «Про внесення змін до постанови КМУ від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов КМУ» та виділення  коштів на заробітну плату та нарахування на заробітну плату робітникам з благоустрою території Яреськівської сільської ради.
  18. Про  збільшення фонду оплати праці згідно постанови КМУ від 24.05.2017 року № 353 «Про внесення змін до постанови КМУ від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов КМУ» та виділення  коштів на заробітну плату та нарахування на заробітну плату  апарату управління Яреськівської сільської ради.
  19. Про затвердження надбавки до посадового окладу сільському голові  згідно постанови КМУ від 24.05.2017 року № 353 «Про внесення змін до постанови КМУ від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов КМУ».
  20. Про затвердження розпоряджень сільського голови , прийнятих в міжсесійний період стосовно фінансової діяльності Яреськівської сільської ради в період з 05.05.2017 року по 03.07.2017 року.

     23.Про затвердження  Порядку запобігання та врегулювання конфлікту  інтересів в Яреськівській сільській раді.

     24.Про затвердження складу адмінкомісії  Яреськівської сільської ради.

     25. Про розгляд подання Шишацького відділу освіти, молоді, спорту та культури Шишацької РДА про виділення субвенції на оздоровлення пільгових категорій дітей, проживаючих натериторії Яреськівської сільської ради.

      26. Про розгляд звернення Іваненка В.Б. про проведення капітального ремонту даху та утеплення приміщення ДНЗ «Пролісок» в селі  Яреськи.

       27.Про затвердження заходів до святкування Івана – Купала.

       28.Розгляд заяв та клопотань.

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *