Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Яреськівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21048784) був реорганізований і увійшов до складу Шишацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Шановна громадо!

Нечуваний вандалізм та самоуправство

дісталися до Яреськівських кладовищ!

Вандалізм і самоуправство дісталися кладовища на території Яреськівської сільської ради.

Уже багато років жителі села Яреськи з безмежною вдячністю згадують нашого земляка Сукача Михайла Григоровича, який залишив по собі неоцінений скарб для нащадків – живу, вічно зелену ялинову алею на Новому кладовищі.

Яреськівчани звикли милуватися красою цього сумного місця,  проїжджаючи мимо, а особливо у поминальні дні, коли в наше село з’їжджаються з усіх куточків пом’янути своїх рідних. Тому нещодавній вчинок справжніх, але поки що невідомих, вандалів вразив мешканців Яресьок, які звикли завжди звертатися до сільської ради за будь-якими дозволами, чи то місце поховання, чи розчищення дерев, чи, навіть, зняти огорожу з могили рідних. Яке ж здивування  і обурення охопило жителів громади, котрі приходили прибирати  могилки, коли замість густої високої алеї утворилася в ялиновій огорожі  незрозуміла «діра». Такого вчинку не бачив ще досі ніхто з місцевих: нещадно випиляні величезні гілки ялинок-красунь задля некладбищенського «місця відпочинку» в межах огорожі, що належить сільській раді. Як вчить нас отець Богдан – місце поховання і скорботи не може бути місцем трапези.

Жодних дозволів виконком Яреськівської сільської ради на виділення додаткових, окрім могил, місць не давав. За законодавством – це самозахоплення і порушення Положення про благоустрій території Яреськівської сільської громади, який карається законом. 

Яреськівська сільська рада звернулась до правоохоронних органів за розслідуванням неправомірних дій, що були вчинені на кладовищі.

Дорога громадо: «Не там чисто, де безперестанку метуть, а там, де кожен за собою прибирає»

Виконком Яреськівської сільської ради

https://www.youtube.com/watch?v=UbAJ2dXu4Iw&feature=youtu.be

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *