Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Яреськівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21048784) був реорганізований і увійшов до складу Шишацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Шановні жителі села Яреськи!

РІШЕННЯ

07 квітня 2017  року                                                                               № 25

 

Про відзначення Дня пам'яті та примирення

та Дня Перемоги   на території Яреськівської сільської ради.

 

           Заслухавши та обговоривши інформацію Яреськівського сільського голови  В.П. Паліводи, враховуючи пропозицію Шульги Т.П. директора Яреськівського СБК з приводу відзначення  Дня пам'яті та примирення та 72-тої річниці Перемоги  на території Яреськівської сільської ради, виконком сільської ради  в и р і ш и в :

 

 

1. Провести 8 травня 2017 року о 18 годині біля пам’ятника Невідомому солдату в селі Яреськи  літературно – музичну композицію  з нагоди Дня пам'яті та примирення. 

2. Провести 8 травня 2017 року о 20 годині біля пам’ятника Невідомому солдату в селі Яреськи панахиду за жертвами Другої світової війни, молебінь за мир та злагоду в Україні, за захисників України з  покладанням вінків до могили Невідомому солдату представниками  підприємств, організацій та установ всіх форм власності, розташованих  на території сільської ради.

3. Організувати поздоровлення всіх інвалідів і учасників бойових дій Яреськівської сільської ради на дому за участю учнів школи та представників виконкому.

4. Провести  9 травня 2017 року вшанування пам'яті загиблих у Великій Вітчизняній Війні та святкування  Дня Перемоги  72 річниці в родинних колах.

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 В.П. Палівода

 

https://rada.info/upload/users_files/21048784/2e7b35a2c309ca9c0dc5523f9ce4f420.docx

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *